Reklama za knjigu “Volim te”

Prva verzija reklame za knjigu “VOLIM TE” blokirana je za dio internet svijeta od strane Foxa (distributera filma “Fight Club”) zbog činjenice neautoriziranog korištenja 15 sekundi isječka genijalnih kadrova, a David Fincherove molbe direktorima marketinga da dozvole njegovom fanu iz Hrvatske upotrebu tih dviju scena lupanja pečata i otiska prsta, očito nisu urodile plodom. Ovo je zamjenska verzija na koju vizualno 100% polažemo autorska prava.

Video (TV i internet) reklama za knjigu “VOLIM TE”, zbirku ljubavnih pjesama i ulične poezije Anđela Jurkasa. Montažni rad – Ivan Neff, audio – Manufaktura/Surogat. Fotke – Dalibor Grubačević Eddie. Naslovnica knjige – Maja Kodžić.

Knjiga je u prodaji od 01. veljače 2012. a naručuje se ekskluzivno putem autorovog web sitea www.angelojurkas.com. Svaki naručeni primjerak pouzećem je unikatni. Cijena: 66 kuna.

Knjiga sadrži 111 stranica i preko stotinu pjesama posvećenih divoti doživljene i strahoti neuzvraćene ljubavi.

Istovremeno s knjigom plasiran je i istoimeni četvrti singl s albuma prvijenca “Soundtrack života”, narativna soul balada za koju je službeni video spot režirao Andrej Korovljev, a glumile su Iva Šulentić, Mirna Medaković, Erna Rudnički i Darija Turina.

Premijera video spota za Valentinovo 14. veljače 2012.